Boligforeningen #14

Agnes stod i opgangen, og hun ville gerne snakke:

”Uh, det er dig, der er flyttet ind i stuen. Ja, det var jo min veninde, der boede der før. Hun døde af kræft. Er lejligheden sat i stand? Ja, for Børge røg jo så meget, og han ville ikke have, der blev gjort noget ved lejligheden. Det var Grethe så ked af. Men det var Børge, der bestemte. Han var så’n lidt mandschauvinistisk, men så en dag havde Grethe sagt til ham, at nu gik hun altså op til mig og fik en kop kaffe. Jamen, jeg var helt overrasket, men jeg sagde ”godt sagt”. Børge ville jo ikke have lavet noget i lejligheden. Til sidst måtte hjemmehjælpen ikke engang gøre rent for dem mere. Så måtte jeg jo hjælpe, men jeg har KOL, og jeg kunne slet ikke få vejret. Børge røg meget pibe. Grethe var så ked af, at der ikke måtte blive lavet noget i lejligheden, men det var Børge, der bestemte. Og når man ikke måtte få blank maling, så skulle der bare ikke laves noget.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.