Boligforeningen #24

Man skal være B-menneske for at bo i Boligforeningen. Det er nemlig først efter midnat, at overbobørnene råber af den hemmelige brølemand, der bor i deres lejlighed. Det er først efter midnat, at Musiknabo har fået varmet stemmen nok op til at synge med på ”We Are The World” på den helt rigtige, skingre måde. Og det er først efter midnat, at mænd med guldøl i årerne råber århusianske serenader efter den blonde, enlige mor længere oppe i ejendommen.

Man skal være A-menneske for at bo i Boligforeningen. Det er nemlig allerede ved solopgang, at en hemmelig hævner fra en udefinerbar altan fodrer mågerne. Det er allerede ved solopgang, at Nabo til venstre har forbandelser, der skal råbes ind i en telefon. Og det er allerede ved solopgang, at Statsministerens assistenter skal prøve alle de maskiner, de har til rådighed.

Velkommen til Boligforeningen. Her ofrer man sin søvn for andre menneskers historier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.