Boligforeningen #25

Skyerne hænger tungt over Boligforeningen for tiden.

De ulovlige hunde er væk fra det grønne område bag huset. Gyngen holder pause fra børnene, som får den til at sige en høj, klagende lyd. Og Musiknabo har trukket sine formiddage ind i lejligheden, hvor han pakker sig ind i store amerikanske soulsangerinder.

Det nye træbord med de fem stole passer sig selv derude på græsplænen. Det står alene i regnen, mens folk småløber forbi med poser fra røvdamens supermarked. Når solen en sjælden gang imellem rammer bordet, får det selskab af en mand med en guldøl. Men han drikker hurtigt.

For efteråret er kommet til Boligforeningen, og man skal lige vænne sig til det, inden man lever, som man plejer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.