Ting jeg skal

Jeg er ramt af attak, og det hører til i kategorien af ting, der meget nemt kan få mig ned med nakken. Derfor har jeg udnyttet noget af tiden til at planlægge alt det, jeg skal, når det hele bliver nemmere (Schyy… holder lige en finger foran dine læber, som skulle til at forme ord som “kronisk” og “dårlig prognose”).
Nogle af de ting skriver jeg løbende her, for når det først er sagt højt, er det nødt til at blive virkeligt:

#1
Jeg skal til London igen, og jeg skal bo i nærheden af Hyde Park, og jeg skal gå, og jeg skal inhalere undergrund, og jeg skal bruge timevis på at vælge den rigtige salat i Marks & Spencer.
Jeg savner den by så meget, men jeg er evighedssygemeldt og må – så vidt jeg ved – ikke rejse. Jeg har i øvrigt heller ikke råd. Hvilket sikkert kommer bag på dem, der tror, man lever et luksusliv på offentlige ydelser.
Men jeg kommer forbi den forhindring på et tidspunkt, for et eller andet sted derude findes der retfærdighed.

4 tanker om "Ting jeg skal"

 1. Anne Guillouet

  LONDON, BABY!!! Naturligvis skal du til London, Anne – og det er skønt at glæde sig, nyd dét.

  Jeg glæder mig til at se din liste fortsætte ud over #1 :-)

  Svar
 2. Hanne Uldum

  Hej Anne..
  Ingen skal tillade sig, at forme ord, som du ikke har lyst til at se eller høre !!
  London er en dejlig drøm, så nu skal der sælges bøger. Fremover nægter jeg at låne min bog ud, nu må folk selv købe, så du kan indfri dit ønske :)
  Knus til dig.
  Hanne

  Svar
 3. Lisa

  Rejs, for saddan, rejs! Sygemelding eller ej – når du først til førtidspensionen, hvor du er mere fredet, har du måske som jeg ikke flere kræfter overhovedet til at rejse for. Så REJS!

  knus*

  Svar
 4. Christine

  Den eneste viden om “systemet” har jeg fra dig… Og selvom det er et billede af et voldsomt rigidt, forfejlet og automatiseret system, så undres jeg alligevel; Så undskyld når jeg spørger dumt; men må man slet ikke rejse, når man er sygemeldt?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.