Tak!

Vi nåede målet. Mit skraverede sind havde selvfølgelig opgivet på forhånd, men vi nåede det.
Jeg er så taknemmelig over, at så mange ville støtte og dele. Og det handler langt fra kun om penge. Det handler om, at jeg føler, der sidder en masse mennesker, som ønsker mig det godt, og som gerne vil hjælpe mig i gang med alt det, jeg drømmer om. Jeg føler, I tror på mig, når jeg siger, at jeg kan se masser af værdi i min fremtid.
Jeg har nogle lortepræmisser, og det er dem, kommunen ser herfra og for evigt. Præmisserne ændrer sig aldrig, men min måde at leve med dem på kan stadig udvikle sig. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at give op, for jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor alt det, jeg drømmer om, skal kvæles, fordi jeg er syg, og fordi det ikke passer ind i kommunalt regi. Drømmene skal sgu være der. Jeg modererer dem bare undervejs.

Skærmbillede 2015-02-06 kl. 10.22.03

Og nu, mens jeg er i gang med at skrive, vil jeg lige fortælle, at jeg har det skidt. Blandt andet ser jeg meget dårligt – bare sådan pludseligt. Jeg har også tåge inde i hovedet, så det er ret svært at formulere sætninger (har skrevet lidt om det her). Overblik over korrektur og den slags kan jeg glemme alt om, så dette indlæg er, som det er (ok, jeg har læst lidt korrektur. Der var løbske ord overalt). Jeg insisterer stadig på at skrive hver dag, men det bliver mest til minitekster på twitter og instagram. Jeg har ikke mistet modet, men det kan sgu da godt være, jeg bliver nødt til at anskaffe mig en lup eller to, hvis øjnene ikke bliver bedre inden længe. Jeg har et nyt indlæg siddende i fingerspidserne, og det skal snart ud.

3 tanker om "Tak!"

  1. Trine Louise

    Kære Anne. Det glæder mig, at du oplever, at der sidder en masse mennesker som ønsker dig alt det bedste. Nu kan jeg jo kun tale for mig selv, men det er lige præcis sådan det er for mig. Jeg læser med afmagt om din situation. Her var der endelig lidt man kunne gøre. Tak for den mulighed.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.