Ting jeg skal #3

Jeg skal danse igen, og det skal ikke være på den modne måde med håndkontakt og høflig trækken hinanden frem og tilbage. Nej, jeg skal danse på den der måde, hvor hele verden drejer rundt, mens jeg glemmer at være selvbevidst over, at mine 90’er-armbevægelser ikke matcher benenes 80’er-moves.
Mens mine ben imiterer en tidlig Simon Le Bon, er mit hår vådt af sved helt inde ved rødderne, mit tøj glider upassende rundt og jeg er pisseligeglad. Jeg er lidt for fuld, da jeg bruger mit ulovlige snydetrick, som går ud på at holde mig vågen ved hjælp af spiritus. Prisen er tårnhøj, men jeg lukker øjnene og betaler, for det kan ikke være rigtigt, at jeg altid skal være bedøvet af træthed. Det kan ikke passe, at mine ben føles, som om de er 30 centimeter korte, fordi latterlige sygdomselastikker strammer. Sådan er mine ben ikke. De er lange, og de ser lidt fjollede ud, når de danser, for sådan har det altid været.

Det hele går i opfyldelse, fordi vi holder fest her i vores nye lillebitte hus, inden sommeren slutter. Vi inviterer alt for mange, men vi finder ud af det. Jeg kan ikke holde til det, men vi finder ud af det.
Mens jeg venter, bygger jeg på en festplayliste, og når jeg lytter til den, ved jeg, at det kommer til at ske.

…………………………………………………………………………………………

Festplayliste under opbygning her (bør shuffles):

 

5 tanker om "Ting jeg skal #3"

 1. Marie(nade)

  Uuuh, må jeg komme med? (æh..hej, det er mig…Marie. Du kan nok ikke huske mig, men jeg havde engang en blog. Nåmn, ville egt. også bare sige, at jeg er sådan en ost til at få kommenteret, men jeg læser stadig med og…jeg elsker (stadig) din blog og dig og…nu bliver det også helt akavet det hele. Rigtig god fest, når det er!! Hej)

  Svar
 2. Mette Haagensen

  Keep on dancing, baby! Det er noget af det, jeg savner aller aller mest, så jeg ville elske, hvis du napper en svingom for mig. Den behøver ikke være den allervildeste eller allerlængste – bare en lillestebitteste én ;)

  Og selv om prisen bliver høj, bliver stemningen og glæden det også, så jeg håber, at din fest kommer til at ske, og at du elsker hvert sekund af den.

  <3

  Svar
 3. Minikat

  Lad os beslutte at sommeren i år bliver lige så god ved dig som sidste år,så du kan alt! Også feste!

  Svar
 4. Lise

  Det lyder dejligt.
  Du skriver så godt – sådan sprogligt.
  Og indholdet er altid stærkt. Uanset om det er historier fra barndommen, om sygdommen, samfundsmæssige betragtninger eller andet, så elsker jeg at læse dine blogindlæg.
  Du gør indtryk på mig.
  Hilsen fra Lise

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.