Bogstaver fra min ordløse hjerne

Det har været skidt i et par måneder nu. Ret skidt. Det føles, som om jeg bare lige skulle have en lur efter min fødselsdagsfest i september. En led lur af et tungt lag beton, tågesyn og svimmelhed, og den lur er først begyndt at slippe mig nu (7-9-13).

Puh, hvor er det svært at skrive. Helt ærligt, jeg kan ikke finde ordene. Jeg kigger på de linjer, jeg lige har skrevet, men jeg ser dem egentlig ikke. Jeg er ved at vågne, men min hjerne er stadig tom. Jeg vil gerne give et livstegn, men det er svært at skrive. Ordene gør ikke ondt. De er der bare ikke, og jeg er bange for, det ender med, at jeg tager en håndfuld klichéer, lægger dem i en stak og kalder det et blogindlæg.

Lige nu, mens jeg skriver, bliver jeg ramt af tanken om, at jeg skal skynde mig at skrive det, der skal skrives. Altså ikke i dette øjeblik, men der er en deadline derude, og den er ikke så lang, som jeg regnede med.

Det er svært, men jeg er ikke trist. Bekymret, men ikke ked af det. Jeg planlægger stadig fremtiden, som om den er helt klar og fin. Det vil jeg gerne blive ved med. Men jeg vil også gerne nå det hele. Forstår I? Nej? Det gør jeg vist heller ikke selv.

Nå, men jeg har min krydsord på sofabordet og bookworm på telefonen. Tvangsord til en slap hængehjerne. Og mens jeg genskaber mit ordforråd, kan jeg finde nogle af de Boligforningen-indlæg jeg har i kladdehæftet og taste dem ind på bloggen. Så kan det være, ordene fra fingerspidserne finder op til min hjerne på et tidspunkt.

Jeg havde en plan med dette indlæg, men den forsvandt. Bær over med rodet.

10 tanker om "Bogstaver fra min ordløse hjerne"

 1. Hanne Uldum

  Kære Anne, jeg forstår fint, hvad du mener, kan godt forstå du er helt bombet. Det har været et laaaangt forløb denne gang. Bekymringen er forståelig, og er næsten værre end kedafdetheden. Jeg håber du snart får far i redningsvesten, så du kan komme ovenpå igen.
  Dejligt at du giver lyd.
  Mange varme tanker
  Hanne Uldum

  Svar
 2. Heidi Kjeldgaard

  Dejligt lige at høre en lille lyd fra dig…. Håber du snart kommer ovenpå igen,med en tågefri hjerne.

  Kh Heidi

  Svar
 3. Deborah

  Dejligt at høre lidt fra dig. Alle tankerne og bekymringen er meget forståelig. Du er ikke glemt herude, men at bombardere dig med spørgsmål hjælper jo ikke, og du giver jo lyd, når du kan. Alle gode tanker til dig med håb om, du er på vej op igen.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.