11. afsnit

Engang var lørdage noget med bas i fødder på et dansegulv, indtil det blev lyst, og jeg gik fra musikken og ud til fuglesang, og jeg gik på mine fødder så langt jeg kunne for at spare penge på taxaen. Jeg gik på mine fødder, der stadig kunne gå, selvom de havde danset hele natten.
Engang var en tur ned igennem byen også en tur op igennem byen og ned igen. Frem og tilbage og ud og ind af butikker. Frokost på en café og mere ned igennem byen og op igennem byen, inden jeg cyklede hjem med ben, der stadig kunne.
Jeg har stadig ikke helt forstået, at det ikke er fortsat på den måde, mit liv. Jeg synes, det er for trist at forstå det for meget.

I lørdags var der bas i mine fødder, jeg sad ned i en blød stol, men der var bas. Jeg gik ned igennem byen, kun ned, ikke op, og jeg blev kørt hjem i en bil. Siden har der været tunge metallåse på mine ben, låsene sidder lige over anklerne, og jeg har haft svært ved at holde mig vågen. Følelsen af at have brækket samtlige knogler i mine fødder har fået mig til at gennemgoogle ”sko med bløde såler”, men jeg er ikke sikker på, at de nogensinde vil være bløde nok.

Lørdag var en god dag, og den var det hele værd. Hvis jeg ikke vælger, at noget er det hele værd, forsvinder mit liv helt. Disse dage er bare noget, jeg skal igennem. Sådan er det med det. Men nogle gange spørger jeg mig selv, hvordan man kommer igennem noget, der aldrig stopper.

En tanke om "11. afsnit"

 1. Hanne Uldum

  Hej Anne
  Denne gang kan jeg sige, at jeg ved hvordan du har det. Det kunne være mig, der havde skrevet det.
  Jeg har mistet så mange fysiske ting, og det er en stor sorg. F.eks at danse, løbe, fitness, alt hvad man skal bruge ben og nogle gange også arme.
  Jeg har lært, at jeg ikke skal have for mange aftaler, og så skal jeg lade være med at udføre ting som jeg godt ved ender galt. Jeg forsøger at leve så normalt som muligt; men som du beskriver det er det kun den ene vej ned ad strøget.
  Jeg håber, du får nydt din have i det gode vejr.
  Knus Hanne

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *