Halvditten og halvdatten

Da jeg var 14 år, var jeg forelsket i en dreng, der ikke var forelsket i mig. Han blev kærester med min veninde, og da jeg var færdig med at være teenagedramatisk, viste det sig, at jeg nok slet ikke havde været så forelsket i ham alligevel. Senere giftede han sig med sin halvlillebrors halvstoresøster. Senere endnu blev jeg venner med halvlillebrorens halvstoresøsters halvstorebror — som ikke var i familie med halvlillebroren. Men ham kender jeg ikke mere, altså halvstorebroren, fordi han er aggressiv og racistisk, men sådan mener han ikke, man kan stille det op, for han mediterer faktisk en del. Og sådan er der jo så meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.