We’ve been sent good weather

Jeg er ikke besat af The Handmaid’s Tale
Jeg ser den, når der kommer et nyt afsnit på HBO Nordic om torsdagen. Og ja, måske siger jeg en lille spændingslyd, inden afsnittet går i gang, og måske kommer jeg med lidt tilråb undervejs, men jeg er ikke besat af The Handmaid’s Tale.
Når afsnittet er forbi, skal jeg altid lige sunde mig lidt, og for at slippe for at sidde helt alene med alle de følelser, serien sætter i gang, går jeg ind på Reddits The Handmaid’s Tale-forum for at se, hvad andre fik ud af det. Det har ikke noget at gøre med at være besat.
Når jeg kommer derind, er der altid en meget lang tråd med analyser af det seneste afsnit. Den læser jeg, men jeg deltager ikke. Så er der traileren for næste uges afsnit. Den ser jeg, og jeg læser de andres gætterier. Det hele er fyldt med spoilers, men som de siger på Reddit: ”Så går vi ikke helt uvidende ind til det næste afsnit”. Det har noget at gøre med at passe på sig selv, for det er en grum serie. Det har ikke noget at gøre med at være besat.
Når alt det er set og læst, finder jeg på noget andet at lave, for man kan jo ikke bruge en hel dag på et afsnit af en serie. Jeg tror faktisk, at jeg kan nøjes med at trykke opdater på Reddit mellem 89 og 500 gange på sådan en torsdag. Man kan ikke ligefrem kalde mig besat.
Om aftenen holder jeg lige øje med tiden, for klokken 22 dansk tid bliver den israelske trailer lagt online. Det er Reddit, der har lært mig om den, og den har mange flere detaljer end den originale trailer. Så hviner vi lidt over det i kommentarfeltet, eller de andre gør, for jeg deltager ikke. Jeg er jo ikke besat.
Bagefter falder jeg i søvn, og hvis jeg er heldig, har jeg en The Handmaid’s Tale-relateret drøm, der skræmmer livet af mig. Når jeg vågner, skal jeg lige se, om der er kommet nye analyser på Reddit, og så begynder jeg at tælle ned til næste afsnit.
Det har ikke noget med besættelse af gøre. Det er bare sund interesse. Praised be, nå!

En tanke om "We’ve been sent good weather"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.