Alle de problemer med bønnesvindel

Kære Bloggen

Hader du ikke også bare, når du ikke kan lade ting ligge og pludselig har brugt 45 minutter på at skrive en sur mail til en webshop, og den ender med at blive så lang, at Mistroiske Jacob fra kundeservice sikkert aldrig når ned til slutningen?
”Jamen, Jacob,” skrev jeg, ”hvis jeg virkelig ville snyde og lyve, ville jeg nok gøre det for mere end to poser butterbeans til 40 kroner. Når jeg bliver gangster, vil jeg nemlig lyve om, at der er hul i mindst fire poser. 80 kroner direkte ind på opsparingen, katjing!”
Jeg har på fornemmelsen, at Mistroiske Jacob fra kundeservice er ligeglad med mig og den smule, jeg købte i hans butik, og måske kom han også til at betale lidt af prisen for alle de dametøjsekspedienter, der gennem tiden har snakket til mig, som om jeg var en lille klat lort på gulvet. Men jeg er gammel nok til at brokke mig nu.
I øvrigt er det løgn, at jeg brugte 45 minutter på at skrive mailen. Jeg brugte cirka to rasende minutter på at skrive og tre timer på at overveje, om det var ok at sende den.

Hilsen Anne

En tanke om "Alle de problemer med bønnesvindel"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.