Bloggen og jeg elsker jer

Kære Bloggen

Bliver du også helt rolig og glad, når du tænker på dem, der stadig læser med og kommenterer her, selv om vi nok har haft vores tid, selv om jeg gentager mig selv, og selv om jeg ofte bare hælder ord direkte ud fra min hjerne og mine minder, nærmest uden selvkritik?
Jeg bobler simpelthen over af taknemmelighed.
Jeg har erkendt, at jeg har brug for dig, Bloggen, selv om jeg har skammet mig over dig og haft lyst til at slette det hele. Selv om depression åd min selvtillid, og selv om jeg kan have svært ved at regne ud, om jeg overhovedet har ret til at være her.
Jeg har også erkendt, at det er jer derude, der er en af årsagerne til, at jeg stadig tør skrive. Og det er så vigtigt, så vigtigt for mig.

Tak!

Kærlig hilsen
Anne

16 tanker om "Bloggen og jeg elsker jer"

 1. Heidi Kjeldgaard

  Kære Anne . Hvor er jeg glad for du stadig blogger. Jeg elsker dine ord og fine betragtninger . Du er en fantastisk ordformidler og jeg elsker det❤️

  Kram til dig

  Svar
 2. Majbritt Birkebo Ravnholt

  Jeg elsker, at du skriver og det, du skriver. <3 Jeg er lykkelig over at have lært dig at kende og ville ønske, at det var sket for 100 år siden.

  Svar
 3. Henny Stewart

  Bortset fra, at jeg jo ikke bestemmer over dig, så vil jeg sige: Du kan bare lige prøve på at opgive bloggen! Hvis du gør, bliver blogland, Danmark OG livet fattigere, og det vil du vel ikke have siddende på dig?

  Jeg synes, det du har at sige, er så hamrende vigtigt!

  Svar
 4. Macu

  Jeg er så glad for at jeg fandt din blog for så mange år siden. Jeg bliver nærmest lykkelig, når du skriver et nyt indlæg. Jeg elsker dine føljetoner og din eve til at beskrive menneskerne i både din fortid og dine naboer; man føler, at man kommer under huden på dem. Vi er nærmest jævnaldrende, så det er ofte min fortid du beskriver.
  Tak tusind tak ❤️

  Svar
 5. Vibeke

  Kære Anne
  Jeg kommenterer ikke her hos dig – mest fordi du skriver så fint at jeg ikke rigtig synes at jeg kan bidrage med noget nyt i kommentarfeltet :-) Men jeg læser altid din blog og nyder især dine føljetoner. Din føljeton om barndom/ungdom var helt fantastisk og det samme var den med din bedstemors billeder!
  Tusind tak

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.