Den tv-serie gider jeg ikke at se

Kære Bloggen

Er det bare mig, eller tænker du også på folketinget som et firma, hvor det handler om at få magt for enhver pris, og hvor vi borgere kan være vejen til den, men derudover ville det være en lettelse, hvis vi bare forsvandt?
Jeg ser det som en stor blank bygning med en svært bevogtet pøbelbremsende reception, og i resten af huset går de rundt i hårde sko på endnu hårdere stengulve, og de lægger ofte hovederne tilbage og griner ondt. På direktionsgangen, som vi kender under navnet “regeringen”, går det meste af tiden med at planlægge jordens undergang og hvilken luksusplanet, de skal bo på, når det endelig sker.
”Ej, ikke os, for vi har faktisk gode visioner,” påstår et par stykker, mens de vifter med falmede faner og baconstrimler. Jeg tænker ”rimer på ministerpensioner”, men jeg siger det ikke højt, for så kommer de bare og henter mig.
Nej? Nå, så er det nok bare mig.

Hilsen Anne

En tanke om "Den tv-serie gider jeg ikke at se"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.