Hvil dig bedre

Kære Bloggen

Jeg tænker en del over det med, at syge mennesker ofte får at vide, at de skal kæmpe. Kæmp, siger folk og sætter tre udråbstegn efter. De siger det i den bedste mening, men nogle gange burde de i stedet sige ”hvil!”. ”Hvil dig, det er ok.”
Jeg ved ikke, om det giver mening for dig, men det gør det for mig, så nu vil jeg hvile mig grundigt og krydse fingre for, at oplevelsen forleden, hvor jeg glemte, hvordan man rejser sig op, ikke gentager sig. For du kan ikke kæmpe dig ud af alvorlig sygdom, hvis kroppen ikke tillader det. Du kan tro, håbe og gøre dit bedste, og det vil jeg så gerne have, at du aldrig holder op med med.

Hilsen Anne

6 tanker om "Hvil dig bedre"

 1. Henny Stewart

  Jeg er med.

  Hvis man så ikke får det bedre, er det nok nærmest ens egen skyld, fordi man kæmpede for lidt og hvilede sig for meget.

  Andre mennesker kan ikke se, hvor megen kamp, der er foregået/foregår i det enkelte menneske, og de kan slet ikke udtale sig om, hvorvidt kamp er nogen nytte til.

  Svar
  1. Deborah

   Amen! Folk skulle prøve at gå i vores sko! Man kan kun kæmpe så meget, og i mange tilfælde som dit og mit, burde det hedde hvil. Men det er ikke det, folk vil høre – ved du hvad, så må de sgu lukke ørerne og erkende, at de ikke forstår, og respektere at det er os, der er dem, der kender vores krop, og de er de uvidende – ihvertfald på det punkt. God weekend søde Anne!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.