Kære lille mormor, kære lille mormor, tillykke med dine mæslinger

Kære Bloggen

Hvad synes du egentlig om mennesker, der ikke ved ret meget, men til gengæld er de helt vilde med at sprede deres uvidenhed ud over så mange som muligt?
”Hvis du vaccinerer dit barn, falder deres hjerner ud, og abort er mord, for et få dage gammelt foster kan faktisk både tro på julemanden og synge Richard Ragnvald-sange, og jeg brændte frikadellerne på, og det er muslimernes skyld, sååå …”
Personligt er jeg ikke så begejstret for dem, og jeg er heller ikke vild med andres ”men de kan jo ikke gøre for det, for de ved ikke bedre”-tilgang. Hvorfor skal nogens ved-ikke-bedre-hed have lov til at forpeste så mange menneskers liv? Altså, helt ærligt.

Hilsen Anne

En tanke om "Kære lille mormor, kære lille mormor, tillykke med dine mæslinger"

 1. Marianne Reedtz Funder

  Kære Anne.
  Kan kun give dig ret. Specielt fordi det virker som om, hvis man siger en løgn tilpas mange gange, bliver det en sandhed.
  Når det er sagt… Jeg har arbejdet med udviklingshæmmede /hjerneskader i henvend 30 år. Jeg har mødt mennesker, der desværre fik de kedelige sideeffekter af mæslinger – hjerneskadede og en nærmest stoppet udvikling.. Jeg har aldrig mødt /hørt om nogen med hjerneskade pga vaccine – andet end ulykkelige forældre, der vil finde en undskyldning for deres barns handicap..
  Kh Marianne

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.