Mellemrum?

Der viste sig hurtigt et mønster, da jeg blev syg. Vinteren var tung og alt for lang, men i løbet af foråret vågnede jeg og blev en nogenlunde version af mig i nogle måneder. Det er gået op for mig, at det aldrig skete sidste år eller året før. Mit forår har været væk, og det var kun vinter.
Men nu er det her pludseligt, foråret. Det virkelige og det overførte. Og jeg har så travlt med at nå det hele, for jeg er nødt til at gå ud fra, at det er et kort mellemrum, inden tungheden kommer tilbage.
Men hvad hvis det ikke er? Hvad hvis jeg i virkeligheden er kommet ud på den anden side af noget?
Mit liv er kompromiser og kontroltab og dræbende træthed, men hvad hvis det kan blive mere og bedre?

2 tanker om "Mellemrum?"

  1. Christine

    Jeg håber dit forår får lov at blive Det har du i den grad fortjent efter al den vinter.
    Kram

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.